ZIWI Peak Steam&Dried Kurczak z Makrelą 2,2kg
Kluczowe zalety
Skład: 90% Mięso, organy i kości oraz ryby w całości z Nowej Zelandii pozyskiwane w sposób etyczny. Kurczak, wątróbka z kurczaka, szyje z kurczaka, cała makrela, kość z kurczaka (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), suszone białko jaja, suszony groszek żółty, suszona zielona soczewica, tłuszcz z kurczaka, suszona komosa ryżowa, suszone wytłoki z jabłek, chrząstka z kurczaka, naturalny aromat, serce z kurczaka, chlorek choliny, minerały (fosforan dipotasowy, siarczan magnezu, kompleks aminokwasów cynku, kompleks aminokwasów żelaza, kompleks aminokwasów miedzi, kompleks aminokwasów manganu), substancja konserwująca (kwas cytrynowy, mieszane tokoferole), suszone wodorosty, tauryna, witaminy (suplement witaminy E, suplement niacyny, mononitrat tiaminy, chlorowodorek pirydoksyny, pantotenian wapnia, kwas foliowy, suplement witaminy D3), ekstrakt z rozmarynu.
Składniki analityczne: Surowe białko (min) 38%, Surowy tłuszcz (min) 28%, Surowe włókno (maks.) 4%, Wilgotność (maks.) 12%, Popiół (maks.) 12%, Tauryna (min) 0,1%, Kwasy tłuszczowe omega-3 (min) 0,5%, Siarczan chondroityny (min) 2500 mg/kg, Glukozamina (min) 1000 mg/kg
Energia metaboliczna: 4500 kcal/kg