

MACED 100 % NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. M 60 - 85 g
Sery himalajskie produkowane są z mleka krów himalajskich, które poddawane jest długiemu i starannemu procesowi obróbki. Najpierw mleko jest gotowane przez godzinę w celu usunięcia z niego całego tłuszczu i pasteryzacji. Następnie dodaje się do niego odrobinę soli oraz soku z limonki (łącznie jest to zaledwie 0,01%) w celu koagulacji. Kolejny etap to prasowanie przez 2-3 dni, które pozwala pozbyć się wilgoci z sera. Takie bloki sera krojone są na odpowiedniej wielkości kawałki i suszone w komorze wędzarniczej aż 20-30 dni, by stały się twarde i zyskały delikatny, dymny smak.
Skład: Mleko krowie (99,9%), sół, sok z limonki, białko surowe 66%, wilgotność 12,5%
Powiązane produkty
Bestsellery
Zobacz wszystkie bestsellery
Bozita Purley bez Dodatku Zbóż Jagnięcina 11kg

Applaws Kurczak z Jagnięciną 7,5 kg

Applaws Multipack Kurczaka rosole mix 12x70g

PAKIET 6X GRANDORF Beef & Turkey - Adult 400g

GRANDORF Turkey Adult Medium & Maxi Breeds- pełnoporcjowa karma dla dorosłych psów ras średnich i dużych 3kg

GRANDORF 4 Meat – Adult Sterilised- karma dla kotów sterylizowanych lub starszych kotów powyżej 1. roku życia 2kg

